29-01-09

Interview Room Escape

Interview Room EscapePrachtig spel dat uiteraard ook weer ontzettend moeilijk is en dat is niet te wijten aan de taal (je moet wel weten dat de afkorting voor 2009 in het Japans 21 is). Het speelt zich af in een soort van veiligheidscentrum en zit boordevol met puzzels en codes (ja ook een slider, maar die valt reuze mee) en je mag daar dus proberen buiten te geraken. Ben uren bezig geweest om Interview Room Escape uit te krijgen, maar dit is zo mooi in mekaar gestoken dat ik het geeneens erg vond. Het is wel zo dat codes en de plaats van items voor elk spel verschillend zijn, dus veel zin heeft het niet om daarover tips te geven. Er is wel een save-toets voorzien wat niet onbelangrijk is met dit soort games.
P.S.: de laadtijd hiervoor is érg lang hoor! (eventueel te hernieuwen).
Update: andere link en die is wel sneller.
* Japanese

20:57 Gepost door nitro59 in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Een moeilijk maar prachtig spel, nadat vx qr ivre uryzra va qr whvfgr ibytbeqr unq bc qr xncfgbx tvat re nna qr zhhe jng bcra ra qnne zrg qng fpuhvschmmrygwr ora vx ny mb ynat zrr ormvt ununu vx fnir urz ra ceborre urg inazvqqnt abt rra xrre ebg chmmrygwrf znne jry yrhx

Gepost door: Han | 30-01-09

Nitro, help pls. ik kom niet uit die onderste deurcode.de bovenste is wel goed.
ivrexnag=ivwsraivwsgvt,qevrubrx=mriragvra,pvexry=qevrubaqreq,fgre=qevr. hoe ik ook het uitrekend ik krijg 5 cijfers? doe ik het achterste voren dan krijg ik wel 4 cijfers maar die werkt ook niet.. Zo. help please. ik zit al vanaf gisterenal mee, :)

Gepost door: Corrie | 30-01-09

@Corrie Je moet de wiskundige berekening wel juist doen, hé. Eerst vermenigvuldigen (17 x 300 = 5100), daarna optellen (5100 + 55 = 5155) en dan aftrekken (5155 - 3 = 5152).
Ik gebruik geen Rot13 omdat die cijfers toch steeds anders zijn voor elk spel.

Gepost door: nitro | 30-01-09

Nitro!!!!!!!! Je bent een SCHAT :-* op deze manier heb ik idd niet uitgerekend,, niet wetende dat ik Eerst 17x300 moest doen dan had de rest ook wel goed gegaan, heel erg bedankt, de man droop letterljk en figuurlijk af Bah haha. was dat de goede einde? of is er nog een betere einde? maar goed .ik ben Eindelijk Uit. een prachtig spel. jou uitleg zal ook de voor de andere goed te pas komen,THX ;)

Gepost door: Corrie | 30-01-09

@Corrie Nou, ik heb dus wél mijn sigaretje opgestoken (wat dacht je) en kreeg helemaal geen einde buiten een wit vlak. Heb dat hilarische einde dus gemist, maar doe het niet opnieuw hoor!

Gepost door: nitro | 30-01-09

@nitro ik heb ook mijn sigaretje opgestoken(wel de fan aan gelaten).ook ik had een wit scherm je had even moeten wachten. toen moest de man bij zijn baas komen.ik denk omdat hij zijn sigaretje ''toch '' had opgestoken terwijl dat niet mocht, toen kon de man het niet meer ophouden en was erg treurig..ik denk.. ontslag .hihi

Gepost door: Corrie | 30-01-09

Hij plast in zijn broek als hij qr irvyvturvqfertryf urrsg biregerqra door bijvoorbeeld gr ebxra. Als hij aan zijn baas, die buiten meekijkt (herinner de camara aan het begin van het spel) heeft laten zien te weten hoe het hoort, wordt hem hartelijk de hand geschud.

Gepost door: Karin | 31-01-09

De commentaren zijn gesloten.