20-04-09

DooDoo Pipe 2

Pipe 2Zelfde figuurtjes als in zijn voorganger, alleen is DooDoo Pipe 2 (Invasion) zo mogelijk nog ingewikkelder (ben er 2 dagen mee bezig geweest). Niet in het minste omdat je hier in verschillende universums moet spelen die je kan betreden door dat laserpistool af te pakken van de bewaker wat op zich al moeilijk is. De fantasie van de maker is behoorlijk op hol geslagen: kwaadaardige aliëns hebben het bos bezet en alle dieren gevangen gezet of er slaven van gemaakt. Dus moet jij ze bevrijden en uiteindelijk de UFO's wegkrijgen.
Hoedje af voor de spelers van Escape Games 24 , want aan hun 559 (!) tips heb ik heel veel gehad. Er staat op het einde ook een WT in, die wel een beetje laat kwam want toen was ik er bijna uit.
Opmerking: hier staat géén save-functie op.
* English

17:13 Gepost door nitro59 in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

He He! eindelijk Uit. deze was erg ingewikkeld zeg. ik kreeg die laserstraal maar niet te pakken. niet wetende "De Bril" en dan duurd het nog een hele tijd voor ik het te pakken had haha. dus toch maar even de WT erbij gehaald, ik kwam er niet meer uit, :). achteraf toch een mooi spel :)

Gepost door: Corrie | 21-04-09

De commentaren zijn gesloten.